18. joulukuuta 2012

Uusi koti!

Ensimmäinen yö uudessa asunnossa on takanapäin ja toinen yö taitaa olla jo käsillä. Olen siivonnut innokkaasti uutta keittiötä, laittanut tarpeellisimmat tavarat kaappeihin ja tänää piti vielä pyykinpesukonekin siirtää tähän asuntoon. Muuttomatka oli onneksi lyhyt; tavarat oli helppo vain heitellä käytävälle ja siitä pikkuhiljaa uuteen kotiin. Onneksi oli muuttoapua :) Touhua ja tohinaa on siis riittänyt, mutta kaiken tämän muuttohässäkän keskellä on tullut jopa leivottua! Ensimmäiset joululimput pyöräytin tänään, aatonaattona olisi tarkoitus leipoa loput. Uudessa asunossa tosiaan nyt majailen ja vaikka tavarat on vielä täysin sekaisin, ruokapöytä on keskellä olohuonetta ja tavaroita saa etsimällä etsiä, on olo hyvä ja jotenkin kotoisa :) 

Neliöt lisääntyivät kahdeksalla, plus tietenkin edellisessä asunnossa vaatehuone vei tilaa. Tämä tuntuu todella tilavalta, ja sitten tilaa vasta onkin kun saa muuttolaatikot pois. Niihin aion kyllä paneutua seuraavaksi vasta uuden vuoden alettua, sillä ei ole mitään minne tavaroita purkaisi. Täytyisi käydä hieman huonekalukaupoilla :) Eilen illalla oli tulevan avopuolison kanssa kova suunnittelu, että mihin mitäkin laitamme. Alustavasti päädyimme sellaisiin ratkaisuihin, että nukumme olohuoneessa ja makuuhuoneesta tehdään tietokone-/askarteluhuone. Mutta sitten sen vasta parhaiten näkee, kun hänkin pääsee tänne muuttamaan, eli noin kuukauden päästä. 

Keittiöstä pidän hirmuisesti, vaikkain kaappitilat ovatkin aivan naurettavan pienet. Mutta pidän keittiön muodosta, ja siitä, että se on hieman erillään olohuoneesta :) Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on ihanat pylväät, joita aluksi inhosin, mutta nyt alan ymmärtämään niiden kauneuden ja hyödyllisyyden, sillä esimerksiksi olohuoneen tolpan avulla saa tilaa jaettua kivasti. Nuo tolpat tuovat kivaa haastetta sisustamiseen :) Täällä katossa on sellaisia jänniä palkkeja, joista en niin välittäisi, sillä ne eivät päästä lamppujen valoa joka puolelle. Niin, ja valottomuudesta puheenollen, iso miinus myös tämän asunnon vähäisistä ikkunoista...

Mutta lähdetäänhän nyt kuvien kautta kierrokselle uuteen asuntoon! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti