18. marraskuuta 2012

Joulun taika


Kohtahan se joulukin jo taas on! Ihanaa :) Tänä vuonna odotan joulua jotenkin erityisen paljon. Ehkä siksi, että tämä joulu tulee olemaan melko erilainen kuin ennen. Kuvioissa on nyt mukana poikaystävä, joten täytyy suunnitella missä minkäkin päivän joulusta viettää. On myös ihanaa saada viettää oman kullan kanssa ensimmäistä yhteistä joulua. Ilmassa on jo nyt joulun taikaa; iloista odotusta ja lahjojen väkertelyä, leipomista, kodin koristelua ja ihan vain hetkestä nauttimista enkelikellon soidessa :) 

Tänään olin ostelemassa ensimmäisiä joululahjoja. Pari jo löysin, mutta muutamasta lahjasta en edes vielä tiedä, että mistä sellaiset aion löytää. Ei kai auta kuin toivoa hartaasti, että ne kävelevät eteeni. Itselleni tuli myös ostettua jotain. Stockmannilla kun sattui olemaan nuo Iittalan Tsaikkalasit tarjouksessa, ja olen niitä jo pidempään himoinnut. Nyt niitä sitten on se kuusi kappaletta, niin kuin olla pitää. 

Ostin myös itselleni enkelikellon. (pahoittelen kuvan hirvittävää laatua...) Sen hentoa helinää on mukava kuunnella :)Jouluaskarteluja sain myös etenenmään. Kynttilöitä varten tarvitsen nättejä purkkeja, ja niinpä aloin tyhjistä säilyketölkeistä sellaisia väkertelemään. Kieritin ja liimasin ensin valkoista villalankaa koko purkin päälle, ja sitten keskelle muutaman kierroksen joulunpunaista lankaa. Punaiseen jätin vähän varaa, jotta sai solmittua koristeita kiinni. Mielestäni näistä tuli hyvinkin nättejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti