29. marraskuuta 2012

Arki juhlaksi
Välillä on mukavaa tuoda juhla keskelle arkea. Meillä on ollut tässä tapana poikaystävän kanssa viettää aina kerran kuukaudessa jotenkin erityinen päivä, "juhlia" meitä ja yhteistä taivalta. Kaksikuukautispäivänä nautiskelimme juustotarjottimen antimista ja suklaafonduesta vaahtokarkkeineen, kolmen kuukauden kohdalla sain ruusuja ja katselimme kunnallisvaalien tuloslähetystä kynttilänvalossa. Ei sen yhdessä tekemisen tarvitse olla mitään erityistä, vaaliohjelmakin oli ihan hauska, kun nauroimme ihmisten kampauksille ja puhetyyleille :) Nyt sain jouluruusun ja kokkailimme yhdessä kolmen ruokalajin illallisen. Pöytä oli katettu nätiksi, kynttilät leimutti kauniisti, ja yhdessä hääräiltiin keittiössä. Yhteistä, mukavaa aikaa, ja joskus on ruoankin kanssa kiva hifistellä :) Alkuun oli katkarapucoktail, pääruoaksi hasselbackan perunoita, lehtipihvi ja maustevoi sekä punajuuri-vuohenjuustolisuke. Ja jälkkäriksi suklaafondant mansikkahillolla. Nam! :)

Ja kaikkihan ei voi aina onnistua, esimerkiksi fondantit levisivät pitkin poikin. Mutta hauskaa ja herkullista se kyllä oli :) Oli kiva tehdä maustevoit ja majoneesit alusta alkaen ja asetella annokset nätin näköisiksi. Koko päivähän keittiön puolella kyllä melkein meni, mutta ei se haittaa :) Mitäköhän ensi kuun 28.päivä tuo tullessaan...? :)

2 kommenttia:

  1. kuulostaa ihanalta sinun ja poikaystäväsi arki. asutteko yhdessä ja olette siitä huolimatta saaneet arjesta noin juhlan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei asuta vielä yhdessä, mutta pian toivottavasti. eikä arki aina ole juhlaa, mutta miksei siitä voisi sellaista tehä :)

      Poista