10. syyskuuta 2012

Merimiespihvi

Jälleen yksi ruoka, jota äidillä on tapana välillä tehdä. En ole ennen itse kokeillut, sillä en ole mikään naudanlihan suurin ystävä, paitsi jauhelihana se on hyvää. Alkoi kuitenkin tehdä merimiespihviä niin suunnattomasti mieli, että piti suunnata kauppaan naudanliha ostoksille. Helppo ruokahan tämä oli, ja täynnä hyviä perusmakuja. Suosittelen kokeilemaan! :)


Merimiespihvi


perunoita
naudan ulkofilettä
sipulia
vettä
lihaliemikuutio
pullo ykkösolutta 
mustapippuria & suolaa


Viipaloi perunat ja liha ohuiksi siivuiksi. Ruskista lihat pannulla ja kuullota sipulit. Mausta lihat suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan kerroksittain perunaa, sipulia ja lihaa. Kaada vuokaan olut ja ripottele vielä vähän pippuria. Valmista lihaliemi pannulla, niin saat kaikki maut talteen. Kaada liemi vuokaan niin, että kaikki melkein peittyy. Paista 200 asteessa n. tunti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti