7. syyskuuta 2012

Farang


En yleensä liiemmin täällä blogissa mainosta, jos olen käynyt jossain syömässä, mutta nyt on kyllä pakko. Eilen olin Farang -ravintolassa, ja se olikin aivan uudenlainen kokemus :) Farang tarjoilee Kaakkois-Aasialaisia makuja; ruoka oli maistuvaa ja annokset kauniita. Ravintola oli ihanan tunnelmallinen, joskaan ei rauhallinen, sillä paikka oli aivan täynnä. Sieltä kannattaakin ajoissa varata pöytä, jos olet joskus sinne menossa. Vähän kallis ravintolahan se oli, mutta ruoka oli hyvää, niin kyllä siitä kannatti maksaa :)

Uutena kokemuksena oli tällainen maistelumenu, johon kuului yhdeksän pientä annosta. Maistelumenuita oli kolmea erilaista, ja minulla oli tämä Siam. Siihen kuului kaksi alkupalaa, viisi pääruokaa ja kaksi jälkiruokaa. Tämä oli kyllä kiva, sillä näin ei tullut valinnan vaikeutta vaan pääsi maistelemaan useampia makuja. Ja auttoi tämä siinäkin, että jos joskus menen uudestaan, tiedän melko varmasti mitä tahdon syödä :) Maistelumenuun kuului niin possua, kanaa, karitsaa, tofua kuin äyriäisiäkin. Itseasiassa söinkin elämäni ensimmäisen simpukan!

Myös palvelu oli lämmintä, ja jokaisen annoksen saapuessa pöytään kerrottiin aina mitä se sisältää ja miten se kuuluu syödä. Ja kun otti maistelumenun, sai pöytään pienen lapun, jossa luki missä järjestyksessä annokset tulevat. Näin pystyi lunttaamaan, että mitäköhän saa seuraavaksi :) Mutta niin, oli kyllä hieno ja uudenlainen ravintolakokemus, suosittelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti