3. syyskuuta 2010

Liukuvärjäystä


Ostin tuollaisia irtokynsiä, jotta voin aina testailla kun tulee jokin idea. Tuollaiset koekappaleet sain tehtyä, ja tuon keskimmäisen toteutin omiin kynsiini. Tuon mustavalkoisen aion jossain vaiheessa toteuttaa, ja ehkä tuon sinisenkin, vaikken paljoa sinisestä pidä. Noissa kahdessa on nuo koristelut siis tehty liukuvärjäämällä, eli töpötelty sienen palalla väriä kärjestä kohti kynnen keskiosaa. Näin väriä jää eniten reunaan ja se haalenee keskelle mentäessä. Itse leikkasin keittiösienestä tuollaisen palan, mutta kai tähän tarkoitukseen myydään myös ihan omia sieniä. Kynsilakkaa kannattaa laittaa pari tippaa jollekin alustalle (itse käytin pientä muistilappua) ja töpöttää siitä väriä sieneen ja sitten kynteen.

Sinisessä on siis päällä pelkkää pinkkiä, mutta keltaisessa käytin useampaa väriä. Siihen on töpötelty valkoista, pinkkiä, oranssia, tumman punaista ja lopuksi mustaa. Kaikkia näitä värejä vain sen takia, etten missään vaiheessa ollut lopputulokseen täysin tyytyväinen. Mustan jälkeen pidin, mutta omiin kynsiin tehtyäni en enää pitänyt niin paljoa.

En tiedä onko muilla samanlaista kokemusta, mutta mielestäni noihin tekokynsiin kynsilakat levittyivät kamalan huonosti ja epätasaisesti... Aion kyllä silti tehdä niitä jatkossakin, on se kiva kun saa aina ensin kokeiltua ideaa ennenkuin tekee omiin kynsiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti