21. toukokuuta 2011

Lahjontaa ja kakkukahveja

Aluksi pahoitteluni, etten ole juuri ehtinyt blogiani päivittää. Tai eipä se ehtimisestä ole kiinni, vaan asioiden puutteesta. Ei ole ollut mitään mielenkiintoista projektia päällä, eikä sellaiseen ole nyt oikein aikaakaan. Mutta parin viikon päästä toivottavasti, kun tämä pääsykoestressi on ohi, pääsen taas käyttämään aikaa omien harrastusteni parissa :) Nyt ei oikein viitsi aloittaa mitään käsitöitä/askarteluja, kun sitten siinä kuitenkin käy niin, että ne vievät kaiken ajan. Kaksi viikkoa, jaksan sen kyllä.

Nyt kuitenkin ajattelin tulla höpöttelemään synttäreistäni, joita eilen vietin. Mitään megapippaloita ei ollut, vain rauhallista oleskelua, hyvää ruokaa ja tottakai mehevää täytekakkua :) Synttäridrinksu piti toki myös kehitellä, ja siitä tuli punainen kesäunelma; Fresitaa ja soseutettua mansikkaa!

Lahjojakin sain, tosin en malttanut odottaa varsinaiseen päivään, vaan ne jotka sain etukäteen, tuli myös heti avattua... :) Äidiltä sain kaikkea tarpeellista keittiövarustetta; kauhan, vispilän, pienen raastimen ja aivan ihanan peltipurkin sekä kattilan. Olen pitkään haaveillut emalisesta kattilasta, ja tuo on nyt sitten ulkopuolelta emaloitua, sisältä kuitenkin teflonia, mikä on kyllä ihan hyvä. Voi keitellä maitopohjaisiakin vanukkaita yms. eikä tarvitse pelätä, että palaa kokonaan kiinni pohjaan. Ja sitten sain kaverilta tuollaisen minikasvihuoneen+kaksi ruukkua. Ihana! :) Sinne voisi istutella vaikkapa jotain yrttejä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti