Yhteishyvän ruokaliitteestä jälleen kerran bongailin makoisan oloisen ohjeen, ja ei muuta kuin heti testailemaan. Ja maukastahan siitä tuli! Seuraavaksi ajattelin soveltaa kyseistä ohjetta kanalle, ehkä vähän lisäilemällä valkosipulia ja chiliä... :)
400 g lohta tai kirjolohta
2 tl seesamiöljyä (oliiviöljy kävi myös mainiosti)
2 rkl soijaa
2 cm pala inkivääriä
Pinnalle seesaminsiemeniä
Poista kalasta ruodot sekä nahka, ja paloittele reiluiksi kuutioiksi. Sekoita öljy, soija sekä raastettu inkivääri ja lisää kalapalat marinaadiin. Anna maustua puolesta tunnista tuntiin. Liota grillivartaita vedessä ja pistele kalapalat vartaisiin. Paista pannulla ja lopuksi lisää päälle seesaminsiemeinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti