14. elokuuta 2013

Täsmäisku Iittalaan


Kävimme tänään lunastamassa kihlalahjaksi saamamme Iittalan lahjakortin. Emme oikein varmasti tienneet mitä haluaisimme, niin kaupassa tuli pyörittyä varmaan tunti. Muutama ajatus oli ja kuinka ollakaan, varastosta löytyi juuri toivomamme tuotteet. Tarkoituksena oli ostaa vain tarpeellisia ja puuttuvia astioita, eli ei siis enää lisää lautasia tai kulhoja.

Ostoskärryyn tarttui tuotteita 300 eurolla, ja oikeastaan saimme vielä suuremmalla summalla, kun kaikista 1-luokan posliinituottteista sai alennusta -25%. Lopuksi kun emme enää keksineet muuta, lähti mukaan muumimukikokoelmaamme tuo Seikkailu-muki. Tällähetkellä tuossa hyllyssä taitaa tönöttää lähemmäs parikymmentä muumilaakson asukasta... :)


Kun tykkään leipoa paljon erilaisia kakkuja, sain ostaa lahjakortilla ihanan Kastehelmi-kakkulautasen. Erityisen kauniin tästä tekee tuo jalka, ja kun kakun laittaa tässä kahvipöytään, niin on se komeasti pöydän keskipisteenä :)

Mies halusi Taika-sarjan espressokuppeja. Aluksi hän puhui sinisistä, mutta yhteistuumin päädyimme mustavalkoisiin. Ne sopivat yhteen Runo-astiastoni kanssa ja niihin voi yhdistää kaikenvärisiä servettejä. Maitokannu tuli myös tarpeeseen, sillä vieraita kestittäessä kaapista löytyy vain pieniä kermanekkoja, joita saa kokoajan täyttää. Nyt voi lorauttaa maitoa sumppiin ihan huolella!

Munakupit tarttuivat myös mukaan vähän vahingossa, kun ei enää keksitty muuta. Mutta nyt voimme tehdä jonkun söpön aamiaisen tai kun tekee ranskalaisia, voi ketsuppia dipata tällaisesta :)

Ja sitten se mitä itse lähdin lahjakortilla hakemaan; astiastooni kuuluva tarjoiluvati. Säikähdin jo, että tuotanto on lopetettu, kun ei näitä ollut hyllyssä, mutta onneksi myyjä löysi niitä varastosta.. :)


Aika hyvin siis saatiin kaikkea kivaa. Pian täytynee hommata toinen vitriini... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti