8. elokuuta 2013

Rakkauspesän alkutaipale


No nyt olisi vihdoin jotain sanottavaa uudesta kodistamme. Makuuhuone alkaa olla suhteellisen valmis; Pariisi-taulu löysi paikkansa, nurkkaan rantautui Ikeasta meikkipöytä ja tänään saimme rullaverhotkin ikkunaan. Meikkipöytä on mukavan kokoinen ja yksinkertainen, niin siihen saa yhdistettyä äidiltä perityn piianpeilin. Meikkipöydän tason alle laatikkoon sujahtaa näppärästii kaikki purnukat, niin itse pöytä näyttää siistimmältä :)

Eilen kävin Eurokankaassa vähän hamuamassa verhokankaita. Olen katsellut kaikki mahdolliset nettikaupat läpi, mutta mieluisia verhoja ei vain löydy. Niinpä päätin ommella ne itse. Meidän "omiin" huoneisiimme löysin kankaat, olohuoneesta vielä uupuu. Tuo violetimpi tulee miehen tietokonehuoneeseen ja tuo hempeämpi askartelu-/ompeluhuoneeseeni. Tottakai kaikki on yhteistä tilaa, mutta noin me puhumme noista huoneista :) Omaan huoneeseeni tulee vain verhokappa ja tietokonehuoneeseen paneeliverhot.
Myös keittiö on vähitellen muotoutunut halutunlaiseksi. Ostimme toisen ovellisen Expedit-hyllyn keittiöön niin saatiin lisää säilytystilaa. Myös ikkunoiden väliin tuli pienet avohyllyt, johon muutti esimerkiksi tämä anopilta tuparilahjaksi saatu vaaleanpunainen pippurimylly :) Kaapistoon vaihdettiin vihdoin nuo mustat vetimet, joista ensinnäkin saa helpommin kiinni, ja toisekseen ne sopivat paremmin asuntomme musta-valkoiseen sisustukseen.Ja yksi sisustusjuttu jonka olen jo vuosia halunnut, mutta vasta nyt on sille tilaa. Kun omistaa monta keitto- ja leivontakirjaa, niin miksei niiden herkullisia kuvia pitäisi näytillä? :) Haluaisin keittiöön vielä jonkun pienen liitutaulun, mutta olen nähnyt kaupoissa vain isoja. Tai sellaisia joissa on joku naulakko. Haluaisin pienen, jonka saisi pysymään pöydällä pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti