15. maaliskuuta 2013

Meidän kotiTässäpä nyt vähän näitä uuden kodin säilytysratkaisuja. Täällä tosiaan ei valmiina ollut kuin yksi vaatekaappi ja siivouskaappi. Eteisestä kun otimme hattuhyllyn ja naulakon pois, saimme siihen mahtumaan ison vaatekaapin. Kaappi on hieno, vähän mummola-tyylinen; kaapin sisällä takaseinässä on ihana kelta-valkoraitainen kuviointi ja ovenkahvana toimii isohko avain :)Eteisen ja keittiön välille tuli avohyllyjä, joihin sai mukavasti kirjoja, muutamia valokuvia sekä pieniä koristeita. Hyllyt kulkevat samalla teemalla kuin muutkin huonekalut, eli musta-valkoisella alueella liikutaan. Tällä hetkellä kaikki paitsi sänky sopii tähän "teemaan".
Keittiöönkin saatiin lisää säilytys- ja työskentelytilaa, kun Ikeasta kiva neliökaappi muutti luoksemme.Tuohon pitäisi vielä vaan löytää mustat vetimet, jotta sekin sopisi tähän huonekalujen linjaukseen :)  Kaappiin sujahti mukavasti astioita, niin keittiön kiinteisiin kaappeihin sai paremmin mahtumaan kuiva-aineita ja säilykkeitä.

Tason päälle sai nyt laskutilaa erilaisille tavaroille, ja jossakin vaiheessa, kun Kenwoodin yleiskone saapuu, niin sen paikka on sitten tämän kaapin päällä.
Ja olohuoneen puolella nuo kasvitkin vielä vähän vaihtoivat paikkaa. Fiikus pääsi vitriinin viereen, johon se sopii oikein mainiosti ja saa samalla vähän tukea vitriinistä :)

Mutta eikös alakin näyttämään ihan viihtyisältä, vaikkapa tähän verrattuna? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti