22. helmikuuta 2013

Lihafondue...eiku kanafondue...eiku kanakeitto!




 

Olin vanhemmilla muutaman päivän ja kaveri lupautui tuon aikaa hoitamaan pupuneitiä. Kiitokseksi ajattelin kokata jotain hyvää ruokaa :) Juustofonduen jälkeen innostuin lihafondueajatuksesta, ja kun sain fonduepadankin lainaan, niin päätin kokeilla. 

Pitkän ja hartaan reseptin etsinnän jälkeen naudanliha vaihtui kanaan. Keittelin kanalientä, laitoin mukaan vihanneksia ja yrttejä mausteeksi, ja tarkoituksena oli laittaa fondue setti pöytään ja hiljalleen kypsytellä kananpaloja siinä. Ideana sinänsä ihan hyvä, mutta...




...lopulta päädyin keittelemään kaiken hellalla ja koko komeus tarjoiltiinkin kanakeittona. Kuinka kätevää! :) Olisihan se fonduejuttu ollut kiva, mutta meni tämä näinkin. Ja pääasia kai oli, että ruoka oli maistuvaa :)



Keiton kanssa oli patonkia ja jälkkäriksi ihanan raikasta hedelmäsalaattia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti