7. helmikuuta 2013

Kaurakettu


Operaatio Kaurakettu sai vihdoin odotetun päätöksen. Kauroja löytyi, ja pääsin surauttelemaan ketun osat yhteen. Hännänpäästä tuli ihanan pitsinen ja toinen korva on vekkulisti vinossa :) Myös korvat ja hännän täytin kauroilla.

Tällaiseen tyynyyn en löytänyt mistään mitään kaavoja tai mittoja, joten kaurojen metsästyksen lisäksi oman haasteensa toi kokonaisvaltainen suunnittelu. Tästä yksilöstä tuli kuin tulikin hyvän kokoinen ja niskaan istuva, mutta nähtäväksi jää millaisia tämän jälkeen syntyy. Kauraa kun ostin kuusi kiloa, niin ehkä näitä kauraotuksia voisi vielä pari pyöräyttää ja loput kaurat pupu saa mutustella :)

Jos aiot tehdä kauratyynyn, tarvitset kangasta, joka on 100% pellavaa tai puuvillaa, kauroja (tähän yhteen meni hieman reilu kilo) sekä mielikuvitusta :) Kauroille tein tyynyyn omat osiot, jotta kaikki eivät valuisi yhteen paikkaan. Nyt vain tyyny mikroon ja lämmittelemään! :)

2 kommenttia:

  1. Tämä on niin ihana blogi! Olen nyt jonkin aikaa seuraillut kirjoittelujasi, ja monia ohjeita on päässyt minullekin talteen :) Kaikkea ihanaa ja hyödyllistä olen täältä löytänyt. Terv. blogisi tyytyväinen lukija :)

    VastaaPoista