17. kesäkuuta 2012

Helsinki-viikko

Olen ollut menossa tässä pari päivää, kotona käynyt vain nukkumassa. Nyt kun oli Helsinki-viikko, niin kaupunki tarjosi paljon kaikenlaista koettavaa. Tällä viikolla kävin kahdesti katsomassa kesäteatteria, molemmat näytökset olivat ilmaisia. Perjantaina kävin maistelemassa Cafe Empiren 1800-luvun herkkuja sekä Ateneumissa tutustumassa Helene Schjerbeckin tuotantoon. Eilen vietin kesäpäivää piknikillä, kävin katselemassa alppiruusuja ja illalla nauroin Shakespearen näytelmän parissa! :) Melkoisen onnistunut viikonloppu siis.


Piknik-eväinä oli kolmioleipiä, suklaavanukasta sekä tottakai torilta piti käydä ostamassa mansikoita :) Kolmioleipien täytteenä oli tuorejuustoa, punaista pestoa, katkarapuja sekä kurkkua. Suklaavanukas sujahti mukavasti pikkuisiin lasipurkkeihin; sopiva annoskoko ja erittäin söpö ulkomuoto. Voin kertoa, että kyllä maistui hyvältä! :)




Alppiruusut kukoistivat kauniisti ja niitä oli paljon enemmän kuin osasin kuvitella. Melkein kuin alppiruusumetsä! Kauniita ne kyllä oli, kannattaa käydä ihailemassa :)



Ja lauantai-illan päätteeksi Teatteri Pensas esitti William Shakespearen Kesäyön unen. Teatteri Pensas jatkaa vanhaa vaeltavan teatterin perinnettä, ja esimerkiksi eilen näytös oli maauimalassa. Ja vaikka ei ollut massiivisia lavasteita tai mitään, niin esitys oli erittäin viihdyttävä ja taidokas. Esityksen jälkeen Teatteri Pensaan porukka järjesti vielä pienimuotoiset lavatanssit! Ihana lauantai-ilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti