3. heinäkuuta 2011

Farmari 2011



Maatalousnäyttely Farmari 2011 järjestettiin tänä vuonna Porin Kirjurinluodossa. Muistan, kun lapsena tuli muutaman kerran maatalousnäyttelyissä käytyä, ja nyt oli tietenkin pakko päästä kun se oli niin lähellä. Ihanaa kunnon markkinahenkeä, suloisia eläimiä ja paljon kaikkea maisteltavaa ja tutkailtavaa. Alueella on erilaisia kojuja, joista saa ostella kaikkea aina astioista luomumehuihin sekä mahdollisuus nähdä vaikkapa paimenkoiran työnäytös. Näytteillä on tietysti myös paljon erilaisia maatalouskoneita, tekemistä lapsille ja mm. lavatanssin pikakurssi alueella järjestettiin. Siellä voi siis viettää mukavan leppoisan kesäpäivän :)

Itselleni mukaan tarttui lähialueella kasvatettuja mansikoita ja herneitä, hunajaa, tuorepuristettua luomuomenamehua sekä aivan ihanan makuista vadelmalimonadia ostin yhden pullon maistiaisiksi. Saman firman mansikkalimonadi ei ollut yhtä herkullista, kuin tuo vadelma, mutta oli sekin pakko lopulta testata. Mukava päivä, vaikka vähän kuuma olikin :)




Sitten sain kaveriltani tuliaisia, joka kävi Kroatiassa lomailemassa. Käsin kirjottu kirjanmerkki, oliiviöljysaippua sekä rannalta löytynyt kaunis simpukka :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti