1. toukokuuta 2010

Vappu

Vappuaatto oli ja meni. Kavereiden kanssa grillailua ja syöpöttelyä, kello näyttää 7 aamulla ja hereillä olen  edelleen. Ja vieläpä melko pirteällä mielellä :D Tässä sai hyvin siivoiltua kämppää juhlien jäljiltä, ei tarvitse sitten huomenna...tai siis tänään. No ehkäpä tästä jossain vaiheessa voisi hetkeksi oikaista itsensä vaaka-asentoon, mutta tässä nyt kuvia omasta vapustani. Mukavaa oli ja ehkä pian voisi taas yhdessä grillailla. 
Kevään ensimmäinen grillaus! Grillissä valmistui herkulliset kana-ananas-herkkusieni vartaat. Ruokapöydässä oli tarjolla myös patonkia, salaattia, nakkeja ja muuta pientä naposteltavaa.


Kahvin kanssa oli tottakai munkkeja sekä edellispäivänä leipomiani sitruunamuffini juustokakkusia mansikkakoristeella. Munkit oli kaverin mummin tekemiä niin kuin simakin. Mukavaa kun oli melkein kaikki kotitekoisia syötäviä, paljon parempaa kuin valmiiksi kaupasta ostettu. Vaikkapa kaupan simat on mielestäni aivan järkyttäviä...Ja tässä vielä kuva pinkeistä kengistä, joista olen jo monesti täällä höpöttänyt. Ehdottomasti lempi kesäkenkäni! Ne olivat jalassa vappuaattoiltana ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Hih! ^^

2 kommenttia:

 1. Muistan nuo pinkit kengät, eihän niitä voi unohtaa....

  Hurjan herkullisen näköinen kattaus. Mun mielestä sopii hyvin teemaan akunis arki, vaikka vappu taitaa juhla ollakin :D

  Hauskaa vappua Anna!

  VastaaPoista
 2. Kiitos,samoin :)

  vähän jäi kyllä askarruttamaan, että kuka mahtaa siellä nimimerkin takana kirjoitella...? :)

  VastaaPoista