17. toukokuuta 2014

Taistonautti


Tällä viikolla Taistosta tuli iso poika, kun se sai ensimmäisen kaulapannan ja käytiin ottamassa rokotukset. Rokotusten myötä on vihdoin päästy opettelemaan vähän ulkona käymistä. Ensimmäisellä ulkoilukerralla päästiin viereisen puiston puoliväliin ja tänään käytiin jo rannalla ihmettelemässä. Tosin suurimman osan matkasta pikkuinen istui sylissä, kun jännitti niin paljon. Tämä ei ole mikään rohkein yksilö, niin tottuupahan vähitellen uusiin ääniin ja hajuihin, vaikka sitten sylistä käsin. 



Kävimme ottamassa jätskipallot kun oli niin kaunis päivä, niin Taistokki (Taiston lempinimi, kuten Taisdoggi, Taistonautti ja Doggenstein) nukahti miehen syliin. Kerrassaan hellyyttävä näky ^^ Tänään annettiin myös ensimmäinen annos punkkikarkoittajaa, niin ei pääse ötökät käsiksi.


Voisin kai kirjoitella loputtomasti tuon pikku sydäntenmurskaaja riiviön tempauksista, mutta tähän loppuun on pakko kertoa myös yksi pupuneidin tempaus tältä viikolta. Muistatte varmaan kun kerroin istuttaneeni chilitaimen parvekkeelle? Yhtenä aamuna se oli niitetty matalaksi. Pupun mielestä se oli suurinta herkkua, kas kun ei hölmö emäntä ole tullut ajatelleeksi! Olin ihan varma, ettei raukan masu kestä moista, mutta tuolla se hyppii iloisena. Ja se chilin kasvatus...täytynee käydä ostamassa uusi taimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti