16. heinäkuuta 2012

Lomareissu


Kesäreissu on nyt takanapäin ja taskussa monta ihanaa muistoa. Oulu tarjosi taas parastaan, vaikkakin välillä sateen kera. Tämä oli nyt ihan puhtaasti kaupunkiloma; shoppailua ja festareita. Piti kyllä käydä Hailuodossa ja Turkansaaren ulkomuseossa, mutta bussien aikataulut eivät sopineet yhteen festareiden kanssa. Ehkä sitten ensi kerralla on vuorossa Hailuoto :)




Oulu viihdytti hyvällä ruoalla, mukavalla tori- ja kauppahallielämällä, kauniilla maisemilla sekä hauskoilla ihmisillä ja kohtaamisilla. Torilla nautiskeltiin loimulohta ja paistettuja muikkuja ja kauppahallista löytyi ihania suklaakonvehteja, sekä säilöttyjä muikkuja kotiintuomisiksi. Loman parhaat ruoat mukavine ympäristöineen tarjoili kyllä ehdottomasti viikinkiravintola Harald :)


Ja kuten lomalla kuuluu, niin tuli muutama postikorttikin lähetettyä. Ajattelin, että vaikka ei nyt oltukaan missään ulkomaanmatkalla vaan rakkaassa kotisuomessa, niin miksipä ei siitä huolimatta voisi isovanhemmille ja kavereille lähettää lomatervehdystä :)




Mikäpä sopisi kaupunkilomaan sen paremmin kuin kunnon shoppailu! Löysin aivan ihania laukkuja ja kenkiä, ja puolustuksekseni voin sanoa, että kaikki oli alennuksessa ;) Tuollaisia valkoisia kenkiä olen etsinyt todella pitkään, ja vihdoin löytyi juuri sopivat.



Kauppahallista löytyi jatkoa "visakoivusarjalleni". Viime vuonna ostin kahvimitan, jossa varsi on visakoivua ja kaikenlisäksi suomalaista käsityötä, ja nyt sitten mukaan lähti teesihti. Äidille toin sellaisen kahvimitan :)

Ja Muurlan lautasia, joita olen himoinnut. Sattuivat olemaan myöskin alennuksessa, niin puoli tusinaa niitä nappasin mukaani.


Lopuksi voin vain todeta, että kyllä kannantti matkustaa Ouluun! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti