6. kesäkuuta 2010

Kerrassaan vaaleanpunaista


Tänään tuli taas pitkästä aikaa into tehdä kynsiin jotain nättiä. Tulee aina kausia, jolloin ei jaksa kynsille tehdä mitään, tai korkeintaan jotain yksiväristä ja nopeaa. Yksivärisiä ja ranskalaista manikyyriä jaksan myös aina katsella pidempään, mutta erikoisuuksiin kyllästyn nopeasti ja pitää tehdä uudet. Nyt viikon pari oli jälleen vain peruslakkaus, helmiäisvalkoista, joka näytti kyllä enemmän kullan väriseltä kynsissä. Varsinkin auringossa. Mutta tänään jaksoi taas panostaa, niin tällaiset tuli. Katsotaan montako päivää menee näillä...

 Alla siis kerros pinkkiä, ja sitten vinosti vedetty päälle kimaltelevaa Rimmel 60 seconds Vinyl Stars -lakkaa (sävy nro. 622 star kissed). Peukkuihin tuli kukkatarrat ja päälle Rimmel Lycra Pro-lakka. Tuo vaaleanpunainen Rimmelin lakka on jo vähän vanha ja sen vuoksi se oli aika kökköä. Tilanetta vähän pelasti loraus kynsilakanpoistoainetta kynsilakan sekaan, mutta täytynee kyllä heittää se roskiin. 


Eilen olin kaverin kanssa rannalla piknikillä, ja silmiini osui tuo sydämen muotoinen kivi. Otin sen mukaani, ja nyt se koristaa olohuoneen sivupöytää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti