22. kesäkuuta 2012

Tallinna


Olin tuossa toissapäivänä käymässä Tallinnassa. Sellainen päivän retki, kuusi tuntia ehdittiin olemaan maissa. Kierreltiin vanhaa kaupunkia, joka on aivan äärettömän kaunis, ja tuli vähän shoppailtuakin. Kierreltiin vanhan kaupungin kaikkia ihania pikku kujia ja pihoja, ja räpsittiin paljon kuvia. Sattui onneksi olemaan kaunis ja lämmin päivä :) Aika kului niin mukavasti, että melkein myöhästyimme paluulaivasta. Juuri kun pääsimme terminaaliin kuului kuulutus jossa ilmoitettiin, että laivaan pääsy on loppunut. Onneksemme kiltti setä päästi meidät vielä mukaan... :)


Kun viimeksi kävin Tallinnassa joskus kuusi vuotta sitten, kävin syömässä sellaisessa aivan ihanassa ravintolassa. Nyt oli pakko etsiä tuo samainen ravintola, ja aivan ihanahan se oli edelleen. Keskiaikainen Olde Hansa tarjoaa mahtavaa tunnelmaa ja erittäin hyvää ruokaa. Kannattaa ehdottomasti käydä, jos Tallinnassa päin liikut. 


Olde Hansan ulkopuolella myytiin suloisessa pienessä kojussa maukkaita paahdettuja manteleita :)






Kaupoista löytyi laukku ja kengät, sekä Konadin kynsikoristeita, jotka olivat mielettömän halpoja verrattuna Suomeen.


Laivalla haistelin lähes koko hajuvesihyllyn läpi, ja kyllähän sieltä yksi ihanuus löytyi. Escadan Magnetism lähti mukaani, ja tässä olen sitä tuoksutellut ja todennut, että kyllä se oli oikea valinta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti