21. elokuuta 2011

Sun nimes kirjoitin hiekkaan...

Olin viikonlopun Lappohjassa, Hangon suunnalla. Reissu oli enempi ja vähempi yllätyksiä, kömmähdyksiä ja seikkailua täynnä, mutta mukavaa oli silti :) Junien kanssi tuli matkaan pieniä mutkia, ja osa matkatavaroistakin unohtui kotiin. Jo ennen reissua käytiin läpi muutamia jännityshetkiä, että lähdetäänkö ollenkaan. Oikeastaan tämä koko viikko on ollut vähän sellainen, että kaikki (ja enemmänkin) mikä vaan voi mennä pieleen, niin varmasti menee pieleen. Onneksi nyt on kuitenkin jo sunnuntai-ilta, ja pian alkaa uusi viikko!

Kaverin kanssa kylläkin vain naureskeltiin tälle surkeiden sattumusten sarjalle, eikä enää omia "tavotteita" asettanut kovinkaan korkealle, heh ;) Kaikesta huolimatta kuitenkin sää suosi, maisemat olivat henkeäsalpaavia ja lasten askartelutuokiokin onnistui. Siellä syntyi monta hienoa taideteosta; kangaskassi jokaiseen tilanteeseen! :)

Siellä paikanpäällä oli siis aivan mielettömän ihana ja kaunis hiekkaranta, jossa laineiden satumainen ääni sai kaikki huolet kaikkoamaan. Rannalla kävin vain istuskelemassa ja nauttimassa, niin yöllä kuin päivälläkin. Päivisin aurinko sai meren kauniisti loistamaan ja yöllä tähdet loistivat pilvien antaessa niille tilaa, laineiden hiljalleen liplatellessa. Voiko olla enää mitään kauniimpaa? :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti