9. elokuuta 2011

Sellaista elämä on


Viime kesänä aloittamani valokuva-albumi/leikekirja alkaa olla melkoisen hyvällä mallilla. Vihdoin on päästy siihen pisteeseen, että tähän päivään asti otetut kuvat on kehitetty, liimattu albumiin ja kuvatekstit/lehtileikkeet lisätty omille paikoilleen. Nyt sitä voi selailla, ja näyttää kavereille, sekä uudet kuvat on helppo vain lisätä jonon jatkoksi. On mielestäni paljon kivempaa, että "elämän parhaat palat" ovat yksissä kansissa kuin, että näyttelisin kuvia vain koneeltani. Näin siitä tulee persoonallisempi ja henkilökohtaisempi.



Lisäksi olen tässä viime päivinä tehnyt taas uusia sisustusratkaisuja. Vanha tv-taso sai häipyä kellarin pimentoon, ja tv siirtyi tuolle isommalle sivupöydälle. Tämä siksi, että kukat tarvitsivat tilaa lattialta, ikkunan lähettyviltä, eikä tv-taso vain mahtunut (eikä sopinut) enää tähän tilanteeseen.

Tässä viimeisen viikon mittaan on tullut käytyä myös kirpputoreilla, niin Porissa kuin Helsingissäkin. Kaikennäköistä pientä on löytynyt mukaan, ihan vain muutamilla euroilla; pöytäliina, räsymatto, kakkulapio, huivi...



...sekä tuo ihana mustepullo! En vielä laittanut mustetta siihen, sillä sen korkki on kovin höllä, mutta ehkä joskus.. :) Myös tuo alla oleva lasipullo löytyi kirpputorin kätköistä.






Myös maatuskat pääsivät uudistuksen myötä hyllylle ilostuttamaan ja lasipurkki sai säilytettäväkseen lankoja :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti