Tänään tein ihan perus kotiruokaa, vaikkakin kokeilin jotain uutta. Tein nimittäin linströmin pihvejä, joista tulikin todella maukkaita. Sellainen pieni vinkki, että punajuuri kannattaa todellakin raastaa, jotta liiallisen nesteen saa valutettua pois. Itse ajattelin, että kyllähän sen saa veitsellä hakattua pieneksi, mutta sitten se ajatus hieman kostautui. Taikina oli hivenen löysää, mutta ei se menoa haitannut! :)
Lindströmin pihvit
600 g jauhelihaa
1 prk kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
3 munaa
1 sipuli
3-4 etikkapunajuurta
suolaa, pippuria
1 prk kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
3 munaa
1 sipuli
3-4 etikkapunajuurta
suolaa, pippuria
Sekoita korppujauhot kermaviiliin ja anna turvota. Leikkaa ja kuullota sipuli. Raasta punajuuri ja sekoita kaikki aineet kermaviiliseokseen. Mausta hyvin ja paista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti