22. tammikuuta 2014

Hiekkapaperi; osat 1, 2 ja 3


Olen monta, monta vuotta sitten krakleerannut itselleni tuollaisen talouspaperitelineen. Se sopi silloin punaiseen keittiööni. Muutettuamme yhteiseen kotiin on tuo väri häirinnyt minua alusta alkaen. Tällä hetkellä keittiöstä ei löydy juuri mitään punaista, jos joulua ei lasketa. Oli siis aika päivittää teline uuden kodin väreihin.

Viime viikon alussa otin hiekkapaperin esille ja annoin punaiselle maalille kyytiä. Ajatuksenani oli krakleerata tuo kaveri uudelleen, niin että alla olisi kullan sävyä ja päällä valkoista. Siitä olisi tullut hillitty, mutta kuitenkin jotain muuta kuin pelkkä valkoinen.

Eipä mennyt niin kuin suunnittelin. Ehkä olisi pitänyt kraleerata hieman useammin, sillä tein kaiken aivan väärin! Laitoin lakan viimeisen maalikerroksen päälle, vaikka se olisi pitänyt laittaa niiden väliin. Hauskinta tässä oli se, että olen jos jonkinnäköistä rasiaa ja tarjotinta krakleerannut, joten ei voi sanoa, että olisi aloittelijan virhe. Noh, eihän siinä muuta kuin hiekkapaeri taas esiin.

Sitten seuraava yritys, ja tein kaiken aivan niinkuin pitikin. Mutta se ei vain toimnut. Lakka teki muutaman särön sinne tänne, ja lopputulos oli kutakuinkin melkoisen ruma. Arvaat varmaa mitä sitten tapahtui. Kyllä, hiekkapaperi riensi kehiin.

Viikon kun olen tapellut kyseisen asian kanssa, en enää jaksanut. Lopputulos on niin tylsä, etten viitsinyt edes kuvaa ottaa.

Keittiössämme on nyt valkoinen talouspaperiteline.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti