14. helmikuuta 2013

Omituisten otusten kerho


Nyt on taas käsillä yksi vuoden parhaimmista päivistä eli ystävänpäivä :) Tänä vuonna ystävänpäiväni onkin hieman erilainen, kun kuvioissa on tuo maailman ihanin mies, joka on kaiken muun hyvän lisäksi paras ystäväni. Illalla meillä on luvassa kynttilänvalossa ihana juustofondue... ^^

Mutta ei toki muitakaan ystäviä saa unohtaa, kaikkia heitä tarvitaan yhtä paljon. Tämän vuoden yllätyksinä ystäville tein suloiset Huoliolennot. Törmäsin netissä tämäntapaisiin juttuihin, ja muuntelin ne omanlaisekseni. Näitä oli hauska tehdä, sillä tarkoituksenani oli saada niistä vähän elämää nähneiden ja kärsineiden näköisiä, joten ei ollut väliä oliko kaikki saumat ihan suorassa. Lisäksi halusin saada näistä erittäin vekkulin näköisiä kavereita, joille on helppo huolet kertoa :)

Ideahan on se, että tehdään jokin otus, jolle ommellaan johonkin esimerkiksi pieni tasku tai muu kolo. Taskuun laitetaan viesti, jossa lukee jotenkin näin: Hei, olen ikioma Huoliolentosi. Jos sinulla on huolia tai murheita, voit kertoa ne minulle. Kirjoita ikävät asiat paperille ja laita paperi taskuuni. Näin sinun ei tarvitse enää murehtia vaan minä hoidan huolehtimisen puolestasi.

Minusta tämä oli jotenkin osuva idea ystävänpäiväksi. Että ei kukaan ole huolineen yksi, vaan aina on joku jolle niitä voi kertoa. Jos ei muuta, niin oma Huoliolento on aina paikalla :)


Harmittaa kun yhden olennoista unohdin kuvata, ennenkuin pistin sen postiin...

1 kommentti:

  1. Mielettömän siisti idea!
    Kun vain olisi itselläni ompelukone niin voisi näitä alkaa valmistamaan... <3
    Miten mahtava idea!!!!! Kerrassaan upea!

    VastaaPoista