7. marraskuuta 2011

Mary Poppins


Tänään tuli pyörittyä asioilla, ja samalla vähän kierreltyä kauppoja. Olen pitkään etsinyt yöpöydälle sopivaa, herkkää, vähän romanttistakin lamppua. Kriteerinä oli, että ei saa olla liian korkea, eikä liian matala. Ei liian moderni, tai suoralinjainen. Ei valkoinen, vaikkakin vaalea, ja jalka kuitenkin mielellään tumma. Ja kuinka ollakkaan, Prismassa sattui olemaan pöytävalaisimia alennuksessa, ja pari aivan ihanaa yksilöä osui silmiini. Tämä kaunokainen, laatuaan viimeinen, päätyi ostoskärryyni. Syy oli kerrankin järjellä mietitty; tämä valaisi paremmin kuin kilpailijansa. Se on kuitenkin lamppu, ja kuulemani mukaan, on lampun ensisijainen tehtävä valaista. Toinen oli enemmänkin koriste, kaunis sellainen. 


Mukaan tarttui myös pari heräteostosta; kynttilänjalka ja satumainen laukku! Kynttilänjalka on Pentikin, yksinkertaisen kaunis. Samaan sarjaan kuului myös mm. kaksikerroksinen tarjoiluastia sekä servettiteline, jotka olivat kertakaikkisen ihania. 


Mutta entäpä tämä laukku! Tämäkin mahtavuus oli puoleen hintaan, ja sehän oli pakko saada! Aivan kuin Mary Poppinsin laukku, sulkumekanismiaan myöden. Ehkä jonain päivänä lompakkoa tai avaimia etsiessä sieltä tupsahtaakin jalkalamppu... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti