18. kesäkuuta 2011

Pikku vihkoset



Sain tehtyä tänään nuo pienet vihkoset, toisessa on kerrottu minkälainen viini sopii minkäkin ruoan kanssa, ja toisessa on makeita ja suolaisia leivonnaisreseptejä. Oman haasteensa asettaa kortin koko, kun joissain on todella pitkät ohjeet, mutta kyllä pieniäkin löytyy kun jaksaa vain selailla lehtiä, tai sitten voi kirjoitella tietokoneella pikkuisella fontilla. Toki voi tehdä isommallekin pohjalle, omasta mielestäni vain tämä ATC-kortin koko on tähän tarkoitukseen toimiva ja söpö. Kiinnitin ne yhteen tuollaisilla renkailla, ne ovat kätevästi avattavissa, joten kortteja voi lisäillä tai vaikkapa vaihdella kansilehtistä, jos se ei enää miellytä. Kortin väri valikoitui aina reseptin mukaan; mustikkapiiraalle violetti pohja, saaristolaislimpulle ruskea ja niin pois päin. Näitä voi värkkäillä oman keittiön piristykseksi, tai vaikkapa lahjaksi ystävälle :)



Ja sitten on pakko esitellä uudet kenkäni. Olin eilen kaupungilla kiertelemässä, ja DinSkon alepöydällä nämä odottelivat! Jäljellä oli kahta kokoa, ja vain muutama hassu pari. Nämä ovat kyllä todella pientä mallistoa, kun täytyi ottaa kokoa isompi kuin yleensä. Mutta 44 euron kengät lähtivät mukaani 12 eurolla, melko hyvä alennus siis! :)

Kummini kävivät tässä taannoin luonani kylässä, ja lähtiessään kummisetäni seisokseli eteisessä ja kysyi: "Eihän nämä kaikki kengät voi olla sinun?" Kyllä voi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti