27. kesäkuuta 2011

Muste, kynä ja paperi
Serkkuni oli juhannuksena luonani kyläilemässä, ja sain häneltä myöhästyneen synttärilahjan. Olen ollut aivan innoissani viimepäivät, vihdoin minulla on pullomustetta ja mustekynä! :) Lahjaan sisältyi myös kaunis vihko, johon voin nyt sitten runojani raapustella.

Olen joskus lapsena mummulassani saanut mustekynää kokeilla, ja jo silloin se oli mielestäni hieno. Kaikissa elokuvissa, jotka sijoittuvat vanhempaan aikaan, on mielestäni ihanaa kun kirjoitellaan kirjeitä mustekynällä. Pullomusteessa ja kynässä on vain jotain taikaa :)

Sain joskus muutama vuosi sitten sellaisen kynän, johon sisälle laitettii mustesäiliö ja kynässä oli tuollainen mustekynän pää, mutta hukkasin kynän jonnekin... Vaihtosäiliöt ja -päät ovat tallella, mutta eipä niillä liiemmin kirjoitella ilman kynää. Ja täytyy kyllä sanoa, että tuo on jotenkin oikeampi tapa, kun sitä kynää saa musteeseen kastaa.. :) Vaikka huomasin tuossa kun kirjoittelin, että työlästä se on, joka sanan välissä saa olla kynää dippailemassa. Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti