2. maaliskuuta 2011

Keittokärpänen

En ole ikinä ollut mikään keittoihminen. Tässä reilun neljän vuoden aikana kun olen yksikseni asustellut, olen tehnyt keittoa ehkä kolme, neljä kertaa.. Nyt kuitenkin keittokärpänen puraisi ja tein aimo annoksen, siitä riitti pakastimeen ja naapurillekin :) Yhdistelin vähän borsch- ja minestronekeiton ohjeita ja lisäsin omaa mielikuvitusta mukaan. Hyvää tuli! :)



vettä
4 pientä punajuurta
2 porkkanaa
3 perunaa
250 g saunapalvikinkkua
2 dl spagettia
pussi pakasteherneitä
kasvisliemikuutio
pippuria
4 rkl Creme Bonjour cuisine valk.sip&yrtit

Kuori ja paloittele porkkanat, perunat sekä punajuuret. Laita ne kattilaan kiehumaan ja lisää sekaan kasvisliemikuutio. Jos tahdot, ota kinkkuun vähän väriä pannulla ja mausta se pippurilla. Kinkun voi myös laittaa suoraan keittoon, kun kasvikset ovat kypsiä. Lisää joukkoon pieneksi katkottu spagetti sekä herneet. Lisäile aina välillä vettä, jos tarvitsee. Kun spagetti on kypsää, lisää Creme Bonjour ja muita mausteita maun mukaan. Tarkista maku ja nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti