24. huhtikuuta 2010

Uutta ja vanhaa

Tänään ei sitten tullutkaan mentyä kirppikselle, vaan Kaapelitehtaan kierrätystapahtumaan. Siellä oli yrityksiä esittelemässä tuotteitaan, jotka valmistetaan uusiotuotteina ja uniikkikäsitöinä kierrätysmateriaaleista. Tapahtuma on tänään ja huomenna, ja se on keskitetty osaksi valtakunnallista nuukuusviikkoa, joka keskittyy kulutuksen vähentämiseen. Itse en kyseisestä tapahtumasta ostanut mitään, lähinnä hintojen vuoksi. Mutta paljon hienoja tuotteita saa tehtyä kierrättämällä. 

Mutta olen pitkään haaveillut emalisesta kahvi/teepannusta, ja tänään sellaisen sain. Kaverini on joskus haalinut näitä kirppiksiltä, ja nämä punaiset ei sovi hänen sisustukseensa, joten sain ne. Sain myös tuon kahvipurkin, jonka kannessa lukee "virkisty kahvilla", hih :-) Nämä ihanuudet pääsivät nyt koristamaan kotiani, mikron vieressä oli juuri oiva tila niille. Sain siihen myös muita purnukoitani, ja äidiltä saatu vanha teepannu joka on aivan ihana. Olen nyt jotenkin intoutunut haalimaan kämppääni kaikkea vähän sellaista mummonmökki-tyylistä, kaikkea vanhaa ja kukkakuoseja. Ihanaa! :-)
Anttilassa tuli tänään piipahdettua, löysin 300 kpl:n paketin kynsitarroja, sehän oli pakko saada. Riittääpähän ainakin hetkeksi. Ja kiertelin siinä vähäsen, kun silmiini osui tämä kaunokainen. Olen etsinyt pientä kukkapöytää olohuoneeseen, ja tämä sopi kuin nenä päähän. Kaiken lisäksi se oli alennuksessa, kun jalassa oli naarmu, mitä kyllä ei juurikaan huomaa. 

Tuli tehtyä myös äidille mosaiikkimaljakko, mutta siitä kuvia myöhemmin kun saan saumauslaastit laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti