17. huhtikuuta 2010

Laukkuja, laukkuja, enemmän laukkuja!!

Tänään tuli käytyä parturissa lyhentämässä otsatukkaa, ja siinä matkalla näköpiiriin eksyi kyltti "laukkuja 15 eurolla!". Siitä ei voinut ohi kävellä, vaan piti jäädä hipelöimään. Hetken kun niitä siinä katseli, niin löytyi yksi niin suloinen ilmestys, pakkohan se oli saada. Kuulin vierestäni kommentin "sä et tarvii sitä, sulla on niitä jo miljoona"....nooh ehkä siinä on jotain perääkin, mutta ei minulla ole juuri tätä kyseistä laukkua ;) eikä minulla ole yhtään tuon väristä. Ja hintakin oli vain 15€. Monta hyvää syytä ostaa kyseinen ihanuus, ja niin myös tein. Kassan kautta ja nyt uusi laukku ilostuttaa minua :) Ja tuo löytyi siis Nahka Albertilta.

Tässä on kuva laukkunaulakostani...se tosin alkaa käydä hieman ahtaaksi, ehkä pitäisi siis löytää lisää koukkuja seinille. Eikö siinä oliisi ratkaisu ongelmaan? ;) Allaolevassa kuvassa on ns. juhlalaukut. Arkikäyttöön tarkoitettu laukku pitää olla aina suhteellisen tilava...

...sillä näiden "perustavaroiden" lisäksi, mukaan pitää mahtua millon mitäkin paitaa ja takkia yms. Pari kesää sitten yhdet kenkäni olivat hukassa parisen viikkoa, ja kuinka ollakkaan ne löytyivät laukkuni pohjalta. Tässä siis vain esimerkki mitä kaikkea laukkuni syövät :)

Laukkukaupan ja parturin lisäksi tuli käytyä vuokraamassa muutama leffa, ja mukaan tarttui myös lempparijäätelöäni, Ben & Jerry's Chocolate fudge brownieta. Namskis! Viimeksi tätä herkkua on tullut syötyä varmaan viime kesänä, joten eiköhän ollut jo korkea aika :)

Mutta nyt mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille, lähden tästä viettämään leffailtaa kaverin kanssa! :)

1 kommentti:

  1. Jos joku ei ymmärrä miksi tarvitset juuri tuon laukun, niin usein selittäminen on turhaa. Se muistuttaa lähinnä uskonnollistäkäännytys puhetta, joka usein kaikuu kuuroille korville. Kengäaddiktit varmaankin ymmärtävät jonkin verran mistä on kyse ;)

    JA ihmisten annetaan rauhassa kerätä arabian teema vuoria ym, mitä he eivät aktiivisesti joka päivä käytä...miksei sais antaa laukkujen ilahduttaa itseään?

    Mun mielestä suomalaiset eivät nauti sellaisesta pinnallisuudesta. Sopivissa mittasuhteissa pinnallisuus on mukavaa, rentouttavaa, tervettä ja mielelle hyväksi ;)
    (hah, tuliko vähän liioteltua!?!)

    VastaaPoista