20. maaliskuuta 2010

Hyvä päivä!


Tänään tuli vähän kierreltyä kaupungilla, ja mitään ei pitänyt ostaa, mutta kuinka kävikään... Nuo kengät tarttuivat matkaan mukaan. Löytö tehtiin Seppälästä, ja alenennuksen jälkeen hintaa oli jäljellä vain 15€! Eihän niitä olisi millään voinut jättää hyllylle, varsinkaan tuolla hinnalla. Alkuperäinen hinta oli 30€, olen joskus ennenkin kyseisiä kenkiä katsellut, mutten raaskinut ostaa. Onnekseni olivat nyt alennuksessa :)

Kävin myös elokuvissa katsomassa Kohtaamisia. Elokuva oli ihan hyvä, muttei kuitenkaan täyttänyt odotuksiani. Tein myös päivän hyvän työn ja liityin Unicefin kuukausilahjoittajaksi :) Tuntuu hyvältä, kun pystyy pienellä summalla auttamaan niin suuresti köyhien maiden lapsia.

Hakeuduin myös opiskelemaan ammattikorkeaan, mutta siitä lisää myöhemmin, jos siitä nyt jotain tulee :) Tänään on ollut siis ihan mukava päivä, ulkonakaan ei ollut enää hurjan kylmä bussia odotellessa. Kevät tulee!! Huomenna pitäisi vielä pakkailla kamoja kasaan, maanantaina suuntaan jälleen vanhemmille pariksi viikoksi. Pupusilla taas stressiä edessä, eivät oikein pidä tuosta reissaamisesta... varsinkaan nuorin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti