7. maaliskuuta 2010

Aurinkoinen sunnuntai

Aamulla kun avasin silmäni, näin auringon ja ajattelin, että tästä tulee hieno päivä. Seuraavaksi näin kellon ja ajattelin, että ehkä tästä ei tulekkaan niin hieno päivä. Kello näytti aivan liikaa ja kiirehän siinä tuli. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin kiire! Ja sen vuoksi unohtui tavarat kotiin ja myöhästyin mosaiikkikurssiltani ihan kiitettävästi. Onneksi en sentään ollut viimeinen, muitakin tuli myöhässä.

Tänään siis alkoi työväenopiston mosaiikki kurssi, joka tosin kyllä kestää vain kaksi sunnuntaita, mutta olen innolla odottanut sitä. Tein tuossa ennen joulua mosaiikkitöitä ilman mitään kursseja, katsoin vain jostain vähän ohjeita ja päätin yrittää. No kaikki sujui ihan mallikkaasti siihen asti kunnes työt olivat kuivuneet. Saumauslaasti mureni pieniksi paloiksi ja osa mosaiikkipaloista lähti irti. Jokin meni siis pieleen, mutten tiennyt mikä. Pidän kuitenkin mosaiikin tekemisestä, ja kun sitä voi käyttää niin monen asian koristeluun, niin päätin lähteä kurssille oppimaan. Mukavaahan siellä oli, ja sain tänään kaksi työtä puoleenväliin. Ensi sunnuntaina työt saumataan, ja silloin ajattelin kokeilla myös lasimosaiikkia.

Huomenna pitäisi suunnata askartelu- ja kangaskauppaan, tiistaina kaverin kanssa kahvittelemaan ja leffaan katsomaan Precious. Torstaina risteilylle ja sunnuntaina sitten taas mosaiikkikurssille. Mukavaa kun on kerrankin tiedossa viikko, jolloin on melkein joka päivä jotain ohjelmaa. Kevätkin kun tulee, niin alkaa taas itsekin herätä enemmän tähän maailman menoon. Odotan kamalasti kesää! Tahtoisin jo päästä käyttämään kesähameita ja -kenkiä. Erityisesti viime kesänä ostetut pinkit kengät jo huutelevat vaatehuoneen hyllyltä; "kesä, tule jo!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti