26. helmikuuta 2010

Valmiit jutut

Aattelin, että voisin laittaa tänne muutamia jo tehtyjä askarteluja/käsitöitä. Jatkossa kun intoudun tekemään jotain, niin aion laittaa kuvallisia ohjeita. On sitten helpompi tehdä, jos joku innostuu! :-)


Cernit -massalla koristeltu kukkaruukku sopii lahjaksi tai koristamaan omaa kotia.Krakleeraus tekniikalla maalattu talouspaperiteline. Kahden maalikerroksen väliin laitetaan kerros krakleeraus-lakkaa, joka saa aikaan päälimmäisen maalipinnan halkeilun.
Krakleeraus- ja decoupage-tekniikoilla (servettitekniikka) tehty tarjotin. Oiva lahjaidea!

Virkattu villakauluri, edessä solmittavat nauhat. Nauhat olisi tarkoitus vaihtaa nappeihin, kunhan sopivat osuvat kohdalle.

Mosaiikilla koristellut valokuvakehykset. Itse vasaroin lautasia (tähän tarkoitukseen ostettuja, esim. kirppareilta saa halvalla), mutta askarteluliikkeistä saa myös valmiita paloja.Peili puisilla kehyksillä on ostettu Ikeasta, maalattu akryylimaalilla. Peiliin liimatut napit on tehty Fimo-massasta.
Pahvilaatikot hyötykäyttöön! Lahjapaperilla ja kontaktimuovilla päällystetyt pahvilaatikot ovat käteviä vaikkapa paperin ja pahvien kierrätykseen. Kontaktimuovi tuo laatikolle lisää käyttöikää.

1 kommentti:

  1. Kiva että joku muukin päällystelee pahvilaatikoita.. :)

    VastaaPoista