28. helmikuuta 2010

Pullantuoksuinen sunnuntai

Tänään on ollu vähän mökötystä, väsymystä, kiukkua ja kyyneliä koko päivän. Ulkonakin on paska sää, mikä ei ainakaan yhtään lievennä pahaa mieltä. Mikään varsinaisesti ei ole vialla, mutta ei aina jaksa hymyillä. Toisinaan täytyy olla hieman hankala ja ärtyisä, jotta jaksaa sitten taas olla ilopilleri.

No, ei koko päivä sentään ihan pieleen mennyt. Päivän piristykseksi leivoin korvapuusteja. Viimeksi yritin ystävänpäivänä tehdä pullia, enkä ole eläessäni syönyt pahempia pullia kuin ne oli. Ne oli kovia ja maistui sämpylälle. Oli pakko yrittää uudestaan, ei pullan leipominen nyt sentään niin ylivoimaisen vaikeata ole. Huomattavasti parempi lopputulos, pulla maistui pullalle. Ja sain hymyn myös kaverin kasvoille, kun yllätin hänet pussillisella korvapuusteja! :-) 

Toisekseen piristi kovasti kun yksi suosikkiohjelmani alkoi taas. Kevään ensimmäinen jakso Strömsöä tuli tänään! Ohjelmasta saa aina paljon uusia ideoita ja vinkkejä, niin kädentaitoihin kuin ruoanlaittoonkin. Kannattaa joskus katsella, sunnuntaisin FST5:ltä joskus viiden aikoihin. Itse tänään innostuin kun siellä uudistettiin kaappia ja oviin tehtiin huurteiset lasi-ikkunat. Ajattelin, että se tehdään jotenkin monimutkaisesti, mutta itseasiassa se näytti melko helpolta. Tarvittiin vain lasi, spray-lakkaa (matta) ja kontaktimuovia. Kontaktimuovista liimattiin lasiin haluttu kuvio ja suihkutettiin lakkaa koko lasille. Sitten kontaktimuovi irroitettiin lasista, ja siihen jäi kuvio, ja muuten lasi oli huurteinen. En tiedä saako tästä selostuksestani selvää, mutta joka tapauksessa tekniikka vaikutti mielenkiintoiselta. Voisi ehkä kokeilla, jos tekisi vaikka pienen lasisen taulun tai jotain... hmm...Onni on pieniä tekoja.

1 kommentti:

  1. Ihanan näköisiä puusteja. Mua rupesi nyt myös himottelemaan jonkun moinen lasijuttu, haluan kokeilla tota lakkakuviojuttua :)

    VastaaPoista