25. helmikuuta 2010

Kielo

No niin, tänään tuli sitten vähän pyörähdeltyä Jumbossa shoppailemassa, ja sain samalla käytettyä viime keväänä saadun lahjakortin Timanttisille. Shoppailukierros oli aika epäonnistunut, mukaan tarttui vain yhdet olohousut. Monet kivat kengät ja laukut kyllä bongasin, mutta rahatilanne ei antanut periksi. Jotkut jopa saattavat väittää, että minulla on jo laukkuja tarpeeksi, mutta eihän niitä koskaan voi olla liikaa? :-) Päivääni sentään piristi Timanttisilta löydetty sormus. Se on hopeinen, ja kuuluu Kalevalan Kielo -sarjaan.

 "Kielo, Convallaria majalis, on vehreissä lehdoissa viihtyvä metsäkukka. Keväisin kielonkellojen hento tuoksu herättää kesän odotuksen. Herkänvalkoiset kukat nousevat hoikan varren kannattelemina vihreän lehdon keskeltä. Kultaseppä Tony Granholmia Suomen kansalliskukka muistuttaa isoäidin sanoista, joiden mukaan kielot ovat kauneimmillaan metsässä. Häneltä vei vuosia ratkaista, kuinka siirtää koruksi jotain niin elävää ja täydellisen kaunista kuin lempikukkansa kielo. Korusarjassa siro kellomainen kukinto ja kielon viehko liike on toteutettu hopeaan ja kullanhohtoiseen, kirkkaaseen pronssiin."

1 kommentti:

  1. Noi Kielo-korut on kyllä aivan ihania! Tonin kanssa valittiin sen äitille synttärilahjaksi sellanen pronssinen Kielo-kääty. Itekkin oon niitä vähän himotellut, mutta päätynyt sitten siihen, että se Vanamo on enemmän mun näkönen :)

    VastaaPoista