1. heinäkuuta 2013

Neljä huonetta ja keittiö

Se olisi nyt ensimmäinen heinäkuuta ja ensimmäinen päivä uuden asunnon vuokralaisena. Tänään saimme avaimet käteen ja olimmekin paikanpäällä muutaman tunnin siivoilemassa ja pesemässä ikkunoita. Asunto oli perussiisti ja hyväkuntoinen, mutta kuitenkin se on ollut hetken tyhjillään niin pölyä on kertynyt ja keittiö sekä vessat on kiva pestä ennen kuin muuttaa. Ja on helpompi siivoilla, kun asunto on vielä aivan tyhjillään. Meillä on tässä viikko aikaa tehdä muuttoa, mikä on kyllä ihan kiva, niin voi viedä tavaroita pikkuhiljaa paikoilleen. Ensi maanantaina sitten muuttofirma tulee ja tuo suurimmat huonekalut sekä loput muuttolaatikot. Vihdoin pääsemme yhteiseen kotiin, ihanaa! :)

Uusi kotimme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa ja on kooltaan 81 neliöä. Siihen mahtuu neljä huonetta, vaatehuone, sauna sekä lasitettu parveke. Olohuone ja keittiö on yhtä, lisäksi on yksi hieman isompi huone ja kaksi pienempää huonetta. Asunto on uudenveroinen, sillä se on viime vuonna rakennettu. Entinen asukas ei myöskään ole tainnut liikoja aikaa kotona viettää, sillä esimerkiksi uuni on aivan käyttämätön.

Tässä vähän kuvia joita tänään siivouksen jälkeen napsasin.

 Eteisestä päin. Edessä toinen pienistä huoneista, vasemmalla makuuhone ja oikealta pääsee olohuoneeseen ja toiseen pienistä huoneista.

 Makuuhuone huoneen ovelta päin ja vaatehuoneesta päin...
 ...ja vaatehuone makuuhuoneesta päin.
 WC/kylpyhuone, jonka lisäksi löytyy myös pikkuvessa.

 Keittiö, josta löytyy kaksi jääkaappi-pakastinta, uuni sekä astianpesukone.

 Olohuone keittiöstä päin.

 Ja näkymät parvekkeelta.

Eikös näytäkin aika kivalta? :) Asunto on läpitalon huoneisto ja ihanan valoisa! Suuri plussa on tuo lasitettu parveke, johon pääsen nyt istuttelemaan kaikkia kivoja kasveja ja jossa on ihana hörppiä teetä syksyllä kynttilän valossa... ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti