18. lokakuuta 2011

Banaanikakku

Kun keittiöstäsi löytyy pari banaania, jotka ovat liian ylikypsiä syötäväksi, mutta eivät kuitenkaan vielä pilaantuneita, ovat ne juuri parhaimmillaan banaanikakkuun. Näin kävi itselleni, ja olihan niistä banskuista kakku pyöräytettävä :)



150 g margariinia
1,5 dl sokeria
3 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1,5 tl kaardemummaa
2 dl banaanisosetta
½ dl appelsiinimehua


Vaahdota margariini ja sokeri, lisää munat joukkoon yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää ne taikinaan. Lopuksi lisää banaanisose sekä mehu, ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan, ja paista 175 asteessa n. tunti. Tarkista kypsyys tikulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti