11. toukokuuta 2014

Lähes täydellistä


Viikonloppuna tuli taas pitkästä aikaa laitettua kynnet nätiksi. Olisin halunnut pirtsakan oranssia, mutta olin unohtanut sen lakan loppuneen. Niinpä päädyin pinkkiin raitaan, ja vasenta nimetöntä koristin hieman timanteilla. Olen pohtinut, että tekisinkö hääkynnet itse vai menenkö jollekin ammattilaiselle. Toisaalta olisi kiva antaa jonkun laittaa kynnet nätiksi, mutta toisaalta olen kynsistäni hirveän tarkka. Vaikea pulma...


Perjantaina yksi tuttuni vieraili Platagenissa ja sain hänet suostuteltua tuomaan meille yhden chilitaimen. Olisin halunnut myös mansikkataimen, mutta siellä kuulemma oli vain amppelimansikoita. Nyt tuo parvekepuutarhani on lähes täydellinen, kun viimeisimmätkin yrtit on pinnalla. Täydellinen se on sitten, kun saan vielä sen mansikkataimen :)


Äitienpäivää vietimme mieheni äidillä ja äitienpäiväherkuksi leivoin vadelmacupcakeja sekä suklaakeksejä. Taistokin pääsi vierailemaan, ja taisi reissu väsyttää pikkumiehen kun nyt se tuolla vain uinuu pedissään. Tulevalla viikolla Taisto saa rokotukset, jonka jälkeen päästään vihdoin ulos temmeltämään. Jos tuota terrierin enegriaa jäisi aina vähän lenkkipoluille... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti