12. maaliskuuta 2012

Purkkihulluus

Kuten olen jo joskus ennenkin maininnut, olen hulluna purkkeihin. Lasi-, pelti- ja emalipurkit ovat vain niin käsittämättömän ihania! Ja ennen kaikkea todella käytännöllisiä; ei ole pikku pussukoita kaapit täynnä, vaan jauhot ja lähes tulkoon kaikki muutkin kuiva-aineet ovat omissa purkeissaan.

Kotoa äidin keittiöstä löytyi muutamia ylimääräisiä purkkeja. Niissä tosin oli yksi pieni vika; kannessa luki Felix. Mutta hätä ei ollut tämän näkoinen...uutta maalia vaan pintaan! Miksipä heittää hyviä purkkeja pois, kun niitä voi käyttää uudelleen :)


Kansia piti ensin vähän hioa hiekkapaperilla (ei liian karhealla), ja sitten vain maalasin ne akryyliväreillä. Kaksi kerrosta maalia, ja lopuksi kiiltävän pinnan antavaa lakkaa. Valitsin värejä, joilla purkeista tulisi vanhahtavan näköisiä. Kirkkaan punaista, kermanvalkoista sekä siniharmaata. Niistä tuli niin söpöjä! :)
Keittiössäni pitäisi olla enemmän avohyllyjä, jotta saisi hienoja astioita ja purkkeja enemmän esille. Tuo musta-valko raidallinen on myöskin uusi tulokas. Sekin löytyi äidin kaappien kätköistä, aivan hylättynä. Onneksi pelastin sen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti