19. huhtikuuta 2011

Kesää kohti!Eilen kului päivä mukavasti Porissa shoppaillessa. Vaatteita ei juurikaan löytynyt, ei ollut mitään mielenkiintoista.. Mutta sen sijaan Hemtexillä oli tuotteita alennuksessa, joten sieltä sitä tavaraa lähtikin mukavasti mukaan :) Jo alennetuista tuotteista sai vielä puolet hinnasta pois. Pyyheliinat, villainen viltti sekä pari kaitaliinaa lähtivät mukaani vain 20 eurolla.

Kirpputorilla tuli myös kierreltyä, ja sieltäkin tein aikamoisia löytöjä. Marimekon tarjoilulautanen sekä Pentikin kulho maksoivat yhteensä vain 16 euroa :) Yksi hieno kynttilälyhtykin siellä olisi ollut, mutta se nyt jäi sinne...
Ja päivän paras ostos! Ihana uusi laukku :) Mukavan tilava kesää ajatellen, kun kaikennäköistä aina pitää saada mukaan mahtumaan.


Tänään onkin mennyt päivä puutarhatouhuissa. Tai no, ei nyt ihan vielä puutarhaan asti päästy, mutta äidin kanssa istuteltiin kukansiemeniä purkkeihin, joista ne sitten kesän alussa siirretään ulos. Köynnöskrassia, tuoksuhernettä, auringonkukkia ja kehäkukkia :) Kokeiltiin myös istuttaa vesimelonista tulleita siemeniä, saammekohan kesällä oman maan melonia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti